Op het gebied van grasoogst kunnen wij het complete pakket voor u verzorgen.

Maaien
Voor het maaien maken wij gebruik van een triple maaier. Deze machine heeft een werkbreedte van 9 meter waardoor we een hoge capaciteit hebben.

Harken
Voor het harken maken wij gebruik van een Krone hark met een werkbreedte van 9 meter.

Grashakselen 
Voor het gras hakselen maken wij gebruik van een Newholland FR hakselaar met 600 pk. Inkuilen door middel van hakselen heeft een positief effect op het inkuil proces. Door de korte lengte en het mengend effect verkrijgt men bij hakselen een homogeen product wat de kwaliteit van het ruwvoer ten goede komt. Ook kunnen er eenvoudig toevoegmiddelen toegevoegd worden voor een goede conservering van de kuil . Voor de afvoer maken wij gebruik van Joskin silage wagens met brede banden en gestuurde assen voor zo weinig mogelijk structuur bederf.

Opraapwagen
Ook kunnen wij inkuilen met Krone opraapwagens. De opraapwagens zijn uitgerust met een flexible messenhouders voor een variabele lengte van het gewas. De opraapwagens zijn uitgerust met brede banden. Ook kan er makkelijk toevoegmiddel worden toegepast.

Ronde balen persen
Voor het ronde balen persen maken wij gebruik van een Krone pers. De pers heeft een flexible messenhouders  voor een variabele gewaslengte. De pers heeft een variabele perskamer en kan balen maken met een diameter van 1.25 tot 150.

Vierkante balen persen
Het is het ook mogelijk om vierkante balen door ons te laten persen en wikkelen.

 

Grasoogst

Bemesten

Graslandverbetering

Slootonderhoud

Gewasbescherming

Maisoogst

Grondwerk

Diversen