Loonbedrijf & Machineverhuur Brak is een familiebedrijf, gespecialiseerd in werkzaamheden in de agrarische sector. Wat is begonnen met een melkveehouderij is inmiddels uitgegroeid tot een samengesteld bedrijf wat gerund wordt door de broers Anthony en Gerrit Brak. Naast de melkveehouderij is het loonbedrijf & machineverhuur ontstaan met activiteiten als loonwerk, machine verhuur, grondverzet en de verkoop van diverse producten.

Dit is door de jaren heen uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met veel kennis en ervaring in de agrarische sector. Met een gemotiveerd team met ieder zijn eigen specialisme streven wij ernaar om alle werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Ook wordt er regelmatig geïnvesteerd in de nieuwste ontwikkelingen zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Met een modern machinepark  kunnen wij u op vele vlakken ondersteunen.

Wij doen opdrachten voor zowel (agrarische) bedrijven, overheidsinstellingen als particulieren.

*Op alle diensten die wij verlenen zijn de Cumela-voorwaarden van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Gelderland onder nummer 40/2020.

Grasoogst

Bemesten

Graslandverbetering

Slootonderhoud

Gewasbescherming

Maisoogst

Grondwerk

Diversen